Szolgáltatásaink

Műhelyeinkben felkészülten várjuk az amerikai autók felmerülő tuning igényeit.

- motorépítés
- tárcsafék konverziók
- kipufogórendszerek
- teljesítménymérés
- karburátoros motorok injektoros átalakítása
- korszerű LS motorok konverziója régebbi típusú autókba
- computer diagnosztika és teljesítmény orientált átprogramozás

Műhelyünk a lehető legjobban felszerelt, új, megbízható, kifejezetten amerikai autók szereléséhez vásárolt szerszámokkal, speciális eszközökkel ellátott.

A motor, váltó, futómű, fék, hátsó híd szerelések, tuningolások, építések mellett sok egyéb szolgáltatással is szeretnénk az ügyfelek kedvében járni.

Ilyen az alkatrészek szinterezése, porszórása, a kipufogóleömlők hővédő kerámiabevonattal, teflonbevonattal történő festése, fém alkatrészek homok és gyöngyszórása, esztergálás, marás, fékek felszabályozása, felújítása, futóműszilentek, kardánkeresztek préselése.

Motorépítés

Fő profilunk az igény szerinti tuningmotorok építése, meglévő blokkok tuningolása.

A teljesítménynövelés a legegyszerűbb, legolcsóbb "bolt on" alkatrészek beszerzésétől és felszerelésétől kezdve a komoly, komplett tuning motorok, váltók kivitelezéséig terjedhet.

Amennyiben nem csak alkatrészt kívánsz vásárolni tőlünk, akkor a profin felszerelt műhelyünkben és a szerződéses gépműhelyben komplett motorgenerálra, és blokk összefűzésre is van lehetőség. Mindezt nagyon kedvező áron tudjuk vállalni.

Komolyabb tuningmotoroknál minden esetben célszerű az új alkatrészek beépítése mellett egy motorgenerált is csinálni, mert a megnövekedett igénybevétel károsíthatja a használt, kopott motort.

Ezekhez a 400 lóerő feletti motorokhoz egyedi megoldásokat is kínálunk: deck plate hónolás, 3 angle valve job a szelepeknél, csapágycsésze 4 csavarosra alakítása, blokktest merevítése speciális kötőanyaggal, hengerfej portolás, stb.

Természetesen a motorok megtervezésében is segítséget nyújtunk. Köztudott, hogy egy jól megtervezett motor kevesebb ráfordítással is jobb lehet, mint egy sok pénzből, de figyelmetlenül összerakott blokk.

Tehát ha egy jó tuningmotort szeretnél vagy épp csak egy blokkfelújítást akarsz, tekintsd meg referenciamunkáinkat, és fordulj hozzánk bizalommal!

tárcsafék konverziók

Szintén új szolgáltatásunk az egyedi tárcsafékes rendszerek tervezése és kivitelezése, első-hátsó tárcsafékesítés, vagy a meglévő kisebb tárcsafék átalakítása nagyméretű, erős fékrendszerré.

Ezek mellett foglalkozunk futóművek, alvázak felújításával, vagy igény esetén megerősítésével, átépítésével.

kipufogórendszerek

Legújabb szolgáltatásunk a rozsdamentes performance kipufogórendszerek építése szinte mindegyik amerikai típushoz.

A csövek rozsdamentes acélból készülnek, átmérőjük 2.25, 2.50, 3.00 coll között változik. Lehetőség van a teljesítményt növelő X vagy H összekötő beépítésére is.

A csöveket nem hajlítjuk, hanem úgynevezett patentívek behegesztésével érjük el a megfelelő hajlásszöget. A hegesztés professzionális minőségben, AWI és CO hegesztővel történik. A kész kipufogórendszer keresztmetszete mindenhol egyforma, nincsenek a hajlításra jellemző törések, ezáltal szintén teljesítménynövekedés várható.

teljesítménymérés

Mostantól elérhető nálunk a legújabb kiadású Racelogic performance meter GPS alapú műszer, amellyel lehetőség nyílik tizedmásodpercre pontos gyorsulási adatok, 1/8 mérföld, 1/4 mérföld, lassulás, NET lóerő, nyomaték, és g-erők mérésére.

A készülékhez tartozik egy szoftver is, amely grafikusan mutatja be a mért eredményeket. Ezek az eredmények kinyomtathatóak, elemezhetőek, összehasonlíthatóak.

A nálunk tuningolt, felújított autóknál a mérést kérésre ingyenesen elvégezzük.

A készülékről bővebb információ a http://www.performancebox.co.uk/ oldalon található.